Uvjeti rezervacije

Rezervacije

Kako biste rezervirali svoj smještaj u Villi Celeste pošaljite nam upit preko rezervacijskog obrasca.

Za potvrdu rezervacije, potrebno je uplatiti nepovratni depozit od 30% od ukupne cijene smještaja; uplate su obavezne u roku od 5 dana kao garancija rezervacije, nakon čega nam uputite potvrdu vaše banke o izvršenom plaćanju. U protivnom, vaša rezervacija će se poništiti bez posebne obavijesti. Molimo da ostatak do ukupnog iznosa računa uplatite najkasnije 60 dana prije dolaska. O izvršenim plaćanjima svaki put ćemo vam izdati pisanu potvrdu.

Otkaz rezervacije

Ako želite otkazati vašu rezervaciju, pošaljite nam e-mail.

Sva otkazivanja stupit će na snagu od datuma primitka na e-mail Ville Celeste, te prilikom otkaza rezervacije obavezni ste platiti troškove otkaza rezervacije.
Sljedeći troškovi otkaza primjenjuju se:
Više od 56 dana Prije dolaska u villu ………Gubite depozit
55-43 dana Prije dolaska u villu …………….50% od ukupne cijene
42-29 dana Prije dolaska u villu …………….65% od ukupne cijene
28-15 dana Prije dolaska u villu …………….90% od ukupne cijene
Manje od 15 dana Prije dolaska u villu…….100% od ukupne cijene.
Troškovi otkaza računaju se kao postotak od ukupne cijene zakupa najma ville.
S uplatom ukupnog iznosa dostavit ćemo vam svu potrebnu dokumentaciju za vaš smještaj, uključujući i detaljne upute kako da dođete do nas.
Predlažemo vam da zaključite putno osiguranje kako biste spriječili gubitak koji bi nastao u slučaju otkaza rezervacije. U slučaju da želite otkazati rezervaciju i prebaciti je u drugi termin, potrudit ćemo se i pronaći najbolje riješenje. Ukoliko vašu rezervaciju želite ustupiti nekom drugom, mi je možemo prihvatiti uz jednake uvjete kao što ste ih imali i vi, uz diskrecijsko pravo na informaciju o gostima. Molimo vas da svi vaši zahtjevi u pogledu rezervacije uvijek budu u pisanom obliku.
Trenutkom potvrde vaše rezervacije i uplate prvog iznosa cijene smještaja izričito potvrđujete da ste upoznati s općim uvjetima i da ih prihvaćate.