Kako do nas

Ako dolazite autom…

Iz zapadne Europe:

Autocestom preko Venecije ili Udina idete do Trsta (IT). Iz Trsta nastavite prema Kopru (SLO). Vozite sve do graničnog prijelaza sa Hrvatskom (Požane), nastavite u smjeru Buzeta. Prođete Buzet, Lupoglav i Vozilići. Nastavite u smjeru Labina. Doći ćete na Štrmac (prje Labina) i na prvom velikom raskrižju kod marketa Plodine (prije benzinske pumpe) skrenete na desno, za Nedešćinu. Villa Celeste nalazi se na izlazu iz naselja Nedešćina.

Iz centralne Europe:

Autocestom do Villacha, tunelom Karavanke do Ljubljane i Kopra. Idete dalje preko Buzeta, Lupoglava i Vozilića u smjeru Labina. Doći ćete na Štrmac (prije Labina) i na prvom velikom raskrižju kod marketa Plodine (prije benzinske pumpe) skrenete na desno, za Nedešćinu. Villa Celeste nalazi se na izlazu iz naselja Nedešćina.

Iz Zagreba:

Preko Gorskog Kotara do Rijeke. Idete cestom uz more (kroz Opatiju) sve do Plomina, Vozilići u smjeru Labin. Ili možete i zaobilazno iz Rijeke preko tunela Učke, Vozilići u smjeru Labin.

Kojim god putem išli, iz Vozilića nastavite u smjeru Labin. Doći ćete na Štrmac (prije Labina) i na prvom velikom raskrižju kod marketa Plodine (prije benzinske pumpe) skrenete na desno, za Nedešćinu. Villa Celeste nalazi se na izlazu iz naselja Nedešćina.

Iz Dalmacije:

Do Rijeke možete autocestom ili Jadranskom magistralom. Nastavite cestom uz more (kroz Opatiju) sve do Plomina, Vozilići i smjer Labin . Doći ćete na Štrmac (prije Labina) i na prvom velikom raskrižju kod marketa Plodine (prije benzinske pumpe) skrenete na desno, za Nedešćinu. Villa Celeste nalazi se na izlazu iz naselja Nedešćina.

Ako dolazite avionom..

Najbliži aerodrom je Pula. Krenete u smjeru Labina (50km) i Rijeke. Na izlazu iz Labina, nakon benzinske pumpe skrenete na raskrižju lijevo (kod marketa Plodine), za Nedešćinu. Villa Celeste nalazi se na izlazu iz naselja Nedešćina.

View Larger Map

Udaljenosti: Aerodrom Pula 50 km, Aerodrom Rijeka 110km, Aerodrom Trst 105 km, Aerodrom Ljubljana 155 km